AKTUELT


Tovværkskursus

Ved "Lylle" Ole (Juul Hansen).

Knyt sylten og din egen selvgjorte smukke dør(k)måtte og knudrede tovfender, eller andre spændende eller, for dig, mere nødvendige ting. Jeg så lige nogle flasker Lylle havde spundet et par ender om. Meget smukt tovværksarbejde.

Bindende tilmelding (grundet materialeindkøb) senest 14/1 på SMS til 26 36 37 97 (Leo Simonsen)

Mød op til hyggeligt samvær(d) i produktivt miljø, hvor gode råd veksles med snik-snak.

Start Torsdag d. 24/1 og 6 uger frem - Klokken 19.00 og godt et par timer frem

Pris ca. 250,- Kr som betales ved udlevering af tovværk.

Sted Ole Levrings værksted i Kølsen.

Vel mødt, Leo og Lylle...

Kaffetur

Kaffeudvalget inviterer på januar tur  den 12. jan. 2019 til Aarhus, hvor vi skal se Troels Kløvedal udstilling på Naturhistorisk museum, samt Søfartsmuseet ved Aarhus havn.                                                              Foto: Leif Tipsmark, Vinden Drar Middelfart 2014

Godt Nytår !

1. januar 2019 - kl. 00:35

Hjarbæk Havn 

Får vi presse nok ?

ja-da !... sågår VERDENSPRESSE !

Et besøg med skipper Bent Møller Nielsen på "Jonna" som mellemmand resulterede i en artikel i det østasiatiske kendte magasin "Fragrant Harbour". Artiklens forfatter Bo Colomby beretter begejstret om sit møde med Hjarbæk Sjægtelaug - så ret ryggen folkens ... eller som kineserne siger:

让我们把所有的帆(Lad os sætte alle sejl !)

Se artiklen ved at klikke nedenfor

51 mio. kr. til Ørslev Kloster ...

21.12.2018

Flere fonde har skillinget sammen til en gennemgribende renovering af Ørslev Kloster - klik på fotoet ovenfor ... hvis du vil vide mere. 

Kender du "Fjordruten" ... ?

Det er en lokal arbejdsgruppe der arbejder på at udbygge hjemmesiden. Den er under opbygning endnu - du kan klikke på fotoet ovenfor for at se hvordan det går.

"Den klinkbyggede, åbne båd"

Vikingeskibsmuseet har fået 1 millioner kroner fra Nordea-fonden til projekt 'Den klinkbyggede, åbne båd'. Projektet skal styrke miljøet omkring de traditionelle brugsbåde i Danmark, og bidrage til at skabe mere aktivitet langs de danske kyster.

Klik på fotoet ovenfor for at  læse mere.

Skoleskibet ’Danmark’ skal sejle mere i danske farvande

Det blå erhverv mangler ubefarne skibsassistenter, som bl.a. bliver uddannet på Martec.
Og siden man har skoleskibet ’Danmark’ inde under sine vinger, vil Martec nu tilbyde sine elever et unikt togt i foråret 2019 i danske farvande.
Klik på fotoet ovenfor for at komme til Søfarts nyhedsbrev der fortæller mere.

Tall Ship Race 2019 til Aalborg

3. -  6. juli 2019

Man regner med 90 skibe i havnen i Aalborg. Følg med ... klik på fotoet ovenfor. 

Stor sjægt til salg

Byggeår : 2003 - Lærk på Eg 24 ” (fod) Der medfølger påhængsmotor til montering i brønd. Denne båd skal ses og prøves. Pris kr. 30.000.

Henvendelse til Limfjordens Træskibslaug: Formand Tonny Kristiansen: Mobil 2215 8150, eller Kasserer Erling Munch Hansen: Mobil 5134 2686

Afriggerfest

42. Sjægte VM er veloverstået ...

Så er der adgang til Lene Ørskov's fantastiske fotos på flickr - klik på fotoet ovenfor.

Klik på VM-logoet kl. 13 til styrbord for at komme til omtalen af Sjægte VM andetsteds på hjemmesiden.

VM Akvarellen er klar

Ole Utoft har igen lavet en akvarel, der sælges på auktion under VM Festen, - og i år er inspirationen helt naturligt hentet fra den fantastiske tur til Lindesnes i uge 28. 

"Mars" - på havets bund !

Klik på fotoet ovenfor og kom til Videnskab.dk - her får du den fantastiske historie om krigsskibet "Mars" der ligger på bunden af Østersøen.

Her er så DMI Beta ...

Klik på vejrmeldingen ovenfor, scroll ned til Vejrkort, vælg mellem bl. a. Vind, Radar og lyn m.v. og tryk på Play-knappen.

Forudse regn 1½ time før ....

Kan man sejle styrbord eller bagbord om og helt undgå at blive våd? DMI kan endnu ikke give dig den helt nøjagtige rute for at undgå regn, men nye radarfremskrivninger af nedbør flytter vejrudsigten endnu tættere på realtid og i den korte fremtid.

Klik på vejrkortet ovenfor og bliv klogere !

Forårsmøde 10. marts kl.14.00

Så er det tid for ALLE AKTIVE SJÆGTEFOLK at samles for at få del i den kommende sæsons lækkerier af oplevelser !

Menighedshuset i Løgstrup - Lørdag 10. marts kl. 14:00.

Som sidegevinst !  Kom og nyd kaffeudvalgets kaffebord !

Vi ses !

Bona Vista - nu under sejl !

12. februar 2018

Museumsleder Erik Kroman fra Marstal Søfartsmuseum meddeler til bladet Søfart, at det er lykkedes, at skaffe midler til at rigge BonaVista op samt drift til et par år. Klik på foto fra gen-søsætning i 2012 for se mere om Bona Vista. Fotoet til venstre er fra 1914 da Bona Vista var 1 år gammel.

Kaffemøde

10. februar 2018

Det blev et par indholdsrige timer på en kold lørdag - med Anna-Maries og Lillan's hjemmebag - boller med smør og fastelavnsboller - lunede godt !

Orientering om Uge 28 turen til Lindesnes, LAG projektet "Fjordbase Hjarbæk", lidt fotos fra januarturen til Tirpitz museet og til slut brush-up i kapsejladsregler - så var alle mætte. Som det ses af foto var der både skærm og tavle igang.

Klik på "Tidlig Start" illustration i styrbod spalte - test dig selv !

Flippi-flopsi ... ?

En Dhow bygget af klip-klappere ? Klik på foto for at komme til JP artikel om emnet

Nyt i Sjægtebiblioteket

Så er det muligt at låne de 2 flotte og interessante bind om Limfjorden.

Vandscootere: Håndhæv reglerne fremfor at lave flere

Der er ikke behov for flere regler, der kan begrænse vandscootersejlads, mener Friluftsrådet i et brev til Miljø- og Fødevareministeren. Til gengæld er der brug for bedre håndhævelse af dem, der allerede findes. Klik på linket nedenfor og læs mere på Friluftsrådets hjemmeside.

Til friluftsrådets hjemmeside

Ringkøbing Smakkelaug 25 år

I anledning af Ringkøbing Smakkelaug's 25 års Jubilæum, har Sjægtelauget lykønsket med en af Ole Utoft's akvareller. Motivet er selvfølgelig fra Ringkøbing Fjord. Og nej - gummistøvlen er ikke en spøg - det er et dybt seriøst lokalt sømærke !

En Teinæringur ...

9. januar 2018

Helt i klinkbygningens ånd er Vikingemuseets Værft ved at lægge sidste hånd på en absolut sjældenhed: En "teinæringur" - en færøbåd roet af 20 mand med et trapezformet råsejl på 25m2.  Båden er 13 m lang og 2,5 m bred. Værftet har besøg af den færøske bådbygger Hanus Jensen der sammen med bådebygger Asger Rørdam skal bygge hele 2 af denne type. Bådene skal bruges til gæstesejlads på Roskilde Fjord. Båden på fotoet ovenfor er klar til søsætning om kort tid - herefter påbegyndes bygningen af nr. 2.

Klik på foto ovenfor - så får du mere at vide om den store færing

Klinkbyg som UNESCO kulturarv

4. januar 2018

Den klinkbyggede båd er en særlig nordisk bådtype, der i de sidste to tusind år har haft stor betydning for danskernes brug af havet. Bådtypen har varieret i form og størrelse. Afhængigt af det farvand den er blevet brugt i, om den har været bygget til fragt, fiskeri, passagerfart eller langfart, hvem og hvor mange den har været bygget til, samt hvilke materialer, der har været til rådighed. Klinkbygningstraditionen har været med til at forme Danmark som en søfartsnation.

Det norske forbund KYSTEN samler tilkendegivelser fra alle organisationer i Norden der kan overbevise UNESCO om, at klinkbygningstraditionen er en nordisk kulturarv. Sjægtelauget har fået en henvendelse fra Træskibssammenslutningen om, at bidrage med en sådan tilkendegivelse. Denne er sendt til KYSTENS formand i Oslo der har takket. 

Klik på foto foroven til styrbord for at komme til TS Hjemmeside. Klik på foto til bagbord for at komme til Det Kgl. Biblioteks hjemmeside.

Barcelona-tur ... nu i TRÆ !

Af alle steder - så har Sjægtelauget fået omtale i bladet TRÆ der udgives af Dansk Byggeri,

Det er turudvalgets rejseleder Finn Jensen der sammen med Sven Jonsen har "sladret" til bladet om vores tur til Barcelona. På turen promoverede Limfjordsmuseets formand sig med udveksling - heriblandt bådebyggerlærlinge - det finder bladet TRÆ da så absolut interessant at de bringer 4 sider. Du kan klikke på pdf.bjælken nedenunder for se artiklen.

Ovenfor kan du se Ole Utoft og Per Andersen ved roret i en Barque på Middelhavet.


Skulle man have fået appetit på mere af samme nørdede skuffe så se også: http://straatagetskontor.dk/om-straatagets-kontor/bladet-taek/ I nummer 3-2016 og i nummer 1-2017 er vadehavscentret omtalt, det er også på Dorte Mandrups hjemmeside.

Og https://www.traesektionen.dk/nyheder/magasinet-trae/arkiv-magasinet-trae/  Der er bl.a. nogle artikler om bådeværfter med videre:

 • Finns hus i nr. 10/14
 • Fregatten Jylland nr. 12/15
 • Mariagerfjord, Maritimt Kulturcenter nr. 14/16
 • Sea War Museum nr. 14/16
 • Middelfart i nr. 15/16
 • Vadehavscentret i nr. 16/17

Plads til en til ...?

27. november 2017

Glædelig nyhed !  "Maggi" kommer tilbage til Hjarbæk ! Morten Larsen der sidst var ejer af "MaxiPax" kunne alligevel ikke undvære noget ordentligt at sejle i - så han har købt "Maggi" af familien Carlsson. Der er plads til gaster og en plads vil også være velkommen ! 

Velkommen tilbage til Morten !

Klik på foto ovenfor - så får du historien om "Maggi"

Op af vandet ...

4. november 2017

Slut ! Og så er det bare med at være klar - det går stærkt og systematisk - 22 sjægte på lidt mere end et par timer - så er den ged barberet ! Godt 50 sjægtesejlere på kroen til aftensbuffet og hygge - en god retræte fra svunden sæson. Vinterstanderen er hejst ! Første kaffemøde er allerede 11.11. Vi ses  !

Søndagssejlads ...

8. oktober 2017

Høj sol, god vind - lift køligt - 5 både på fjorden idag - Hugin i modlys ovenfor.

På tur i Sydfrankrig ... oh la la !

16. september 2017

Udlfugt fra Barcelona turen for at sejle i Barque Catalans i det sydfranske - det kommer man altså i den lokale for - "Des Vikings" ... sikke et rygte vi har fået !

Sjægtelauget i Barcelona

15. september 2017

Et sjældent syn - hele flokken på tur samlet på én gang ! Klar til et interessant besøg på et fantastisk maritimt museum i verdensklasse.

Sidste tirsdagssejlads ...

... hvad er nu det ?

12. september 2017

Ja, hvad er nu det ?? - "Fusk" er tilbage - men hvem har ført den tlbage til Hjarbæk ? Mens kaffen efter den sidste tirsdagssejlads gled ned - undrede vi os - men vi ved hvem bilen foran traileren tilhører - så der kommer nok nyt inden længe.

41. Sjægte VM vel overstået ...

... og nu begynder der at komme fotos fra søstrene Jette og Lene Ørskov og Lenes mand Stig Niklassen på flickr - klik på fotoet ovenfor for at komme dertil ...

24. august 2017

Weekendens strabadser og hygge er ovre. Klik på foto ovenfor for at komme til artikel på Viborg Stifts Folkeblads e-avis.

Her er alle tommelfingerregler for sikker sejlads ...

Stena Line har sendt os et link til Deres udgave af de væsentlige ting der giver sikker sejlads. Du kan klikke på linket i styrbord spalte agterude.

Ulovlig strandspærring

18. august 2017

Hjælp Friluftsrådet med at kortlægge problem med ulovlige strandspærringer - klik på fotoet ovenfor for at komme til Friluftsrådets hjemmeside om emnet.

50 års jubilæum som bådebygger.

Her i sommer besøgte Grethe og Søren bådebygger Jens Furbo på Fur. Anledningen var, at han i år har 50 års jubilæum som bådebygger.
Læs mere .....

Slien kaner

Grethe og Søren var også en tur ved Slien i Slesvig, hvor de stødte på en samling "Slien Kaner". Læs mere .....

Slår lyn ned i master ... ?

24. juli 2017

Spørgsmålet er fra en øbo fra Fuur. Tryk på knappen nedenunder for at komme til videnskab.dk for at læse mere om emnet.
 

Til videnskab.dk

VM Akvarellen er klar ...

Er du klar til at byde ... ?  Ole Utoft har igen lavet en akvarel der sælges på auktion under VM Festen. Du er selvfølgelig IKKE i tvivl om hvor han har inspirationen fra !
 

Nørgaard P. på afveje ...

23. juli 2017

Et af Limfjordsmuseets store klenodier sjægten "Nørgaard P." har været på afveje - klik på fotoet ovenfor og kom til Nordjyske's dramatiske beretning
 

Nye infotavler ...

04. juli 2017

Arbejdssjakket der i løbet af tirsdagen har behandlet rammer med olie og trætjære beskuer sammen med koordinatoren - netop ankommet med nye tavler - det fine resultat. Nu kan vi være dem bekendt igen. Tak til arbejdssjakket !

Limfjordens historiske arkiv ...

23. juni 2017

Læs om Limfjordens fantastiske arkiv på videnskab.dk - klik på fotoet af "Luffe" ovenfor.

Den Søfarendes Dag

25. juni 2017

Den Søfarendes Dag fejres på denne dag over hele kloden. Klik på foto ovenfor og se hvordan Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg fejrer dagen.

Jegindø Rorcup

8. juli 2017
Årets rorcup afholdes fra Jegindø havn. Se mere på rundsending via alle@sjaegt.

Hjarbæk Havnefest ...

17. juni 2017

Havnefest for 3. gang. Folk på Stejlepladsen fra start til slut !  Der blev hygget igennem. Vores sjakbajs Kurt Oddershede har sikkert mere at berette til kaffen efter tirsdagsejladsen.

Tækkemænd på tur ...

14. juni 2017

Fint besøg ? Ja bestemt !  Når så fornemme håndværkere som tækkemænd, henlægger generalforsamlingen til deres nys fusionerede "Tækkelauget" til Hjarbæk - så er det fint ! Efterfølgende frokost på kroen, en sjægtetur på fjorden og afslutningsvis besigtige de mange nye stråtag i Hjarbæk. 4 sjægte var på fjorden i et perfekt vejr til nøje for sjægtefolk og tækkemænd.

Sheltere langs kysterne ...

Nye sheltere langs kysterne ... - klik på fotoet ovenfor og kom til Friluftsraadets hjemmeside.

Ny portal for friluftsfolk ...

Viden om friluftsliv er den nationale videnportal for alle, der arbejder med at skabe og udvikle rammer om friluftsliv. Portalen giver overblik over nyeste viden og dokumentation, suppleret af et væld af praksiseksempler.

Klik på fotoet ovenfor for at komme til portalen.

Der skal sjægtefolk til ...

Kristi Himmelfarts Ferien

Romregatta afholdt for 38. gang. Udover skipper Peder Pedersen er der lutter sjægtefolk som besætning. Ovenover ses skipper og Søren Jensen som rorgænger - en fornøjelse at se 2/3 af de øvrige deltagere bag os. En 6. plads i klassen for en 17,4 brt kutter årgang 1939 - meget tilfredsstillende !  Klik på foto ovenfor hvis du vil vide mere om Romregatta.

Der er trængsel i havnen i Flensburg når 126 tilmeldte skuder skal lægge til. Op til 12 skibe udenpå - en forhindringsbane bare at ligge som nr. 8 og skulle ind til kajen !  Flere danske skibe tager fra Flensborg direkte til TS Pinsestævne i Hobro.

Fokken fra sjægten Boline blev brugt som forlænger på Connie's storsejl - alle m2 tæller. Sjægtegast  "Faster Kirsten" og hendes mand Henrik passer henholdsvis klyver- og fokkeskøde.

Så kom vi igang ...

"Tjæreblomst" har fået nye sejl ! Skipper Finn havde Ole Utoft med som gast - det gik efter skippers udsagn forrygende. (Ovenfor)

Solen stod flot under hele sejladsen og begavede os med perfekt nedgang til kaffen !

Jørgen døde den 5 marts 2017 – for tidligt, alt for pludseligt, i en alder af 60 år. Johnny Olsson skriver her hans nekrolog på vegne af vennerne i foreningen "Vi sejler videre".

Foto: ChrisFoto­©

Rosalina er ..., - SOLGT !!

Sjægte til TS Pinsestævne

1. - 4. juni 2017

Der er en åben invitation til Hjarbæk Sjægtelaug om at komme til Hobro med sjægte til TS Pinsestævne.

Klik på foto ovenfor og kom til Træskibssammenslutningen's hjemmeside.

30.juni - 1.juli 2017

Snakketræf og Vestjydske skibdage i Ribe - hedder arrangementet officielt.

Download program og oplysninger under overskriften.

18 fods sjægt til salg


Selvom det gør mig ondt må jeg desværre sælge min 18 fods limfjordssjægt.

 • Den er i rigtig god stand. 
 • Velsejlende og god til fjordsejlads
 • Hjemhørende på Mors
 • Bygget i 2006
 • Komplet rigning. Gode sejl. Storsejl, fok og topsejl
 • Beslag til påhængsmotor som kan afmonteres
 • Ikke indregistreret bådtrailer til sjægten medfølger

Pris 37000 kr.

Thomas B. Ørnstrup
E-mail:
ecorama_tboe@hotmail.com
Tlf: 30 92 48 72

Jens Fuurbo er SOLGT !

30. marts 2017

"Jens Fuurbo" er solgt forårsklargjort. Sjægten bliver i Hjarbæk - ny ejer offentligøres senere.

 

I forbindelse med "Vinden Drar" Knebel Vig

9. - 16. juli 2017 - Uge 28

Vi glæder os til at se jer alle til dette års uge 28-arrangement. Brikkerne er i det væsentlige faldet på plads. Vi påregner at bo på/ved havnen i Knebelbro ca. 2 km fra den strand, hvor "Vinden Drar" afholder sit arrangement.

Vi er velkomne til at deltage i "Vinden Drar"-arrangementet.

Klik på fotoet til venstre for at komme til Knebelvig Bådelaugs hjemmeside.

Klik på fotoet til højre for at komme til "Vinden Drar's" hjemmeside.

Download Turudvalgets information om tilmelding til turen ved at klikke på filen under overskriften.

VM sejlads med sprydstagsjoller

Fredag den 14. juli til søndag den 16. juli 2017

Det Gamle Værft i Ærøskøbing er i år vært for den første Int. Knot & Small Boat Festival.

Havnen og værftet summe af liv og aktivitet. Vi får besøg af entusiaster inden for tovværkskunsten, og havnen fyldes af småbåde fra nær og fjern. Der vil være kapsejladser og masser af sjov og spas. 

Kom og oplev det unikke maritime miljø i de autentiske omgivelser på Ærøskøbing havn.

Klik på plakaten ovenfor og kom til værftets hjemmeside for at læse mere.

Kender du "Gribshunden" ... ?

Se det særprægede maritime fund fra 2015 - Frontfiguren fra det historiske, danske kongeskib, "Gribshunden", afslører nu farverige detaljer om middelalderens psykologiske krigsførelse til søs. Klik på kobberstikket ovenfor og kom til Videnskab.dk for se og læse om det spændende fund.

Flekkerøy's Rejse

Det blev nævnt ved kaffemødet i februar, at et par unge mennesker - en nordmand og en svensker - havde krydset Atlanten i samme spor som vikingerne ! Tilfældigvis har magasinet WoodenBoat netop bragt Bjørnar og Klara's historie - download den oppe under overskriften ved at klikke på "Flekkerøy's Rejse".  Læs den spændende beretning om den norske lodskutter fra 1936 der lige nu ligger i havn i staten Maine på USA's østkyst. Måske nogle af Jer genkender skuden fra "Limfjorden Rundt" ?

Unikt fund fra tidlig Vikingetid

27. januar 2017

Tiden er skruet cirka 1.300 år tilbage, lige på nippet til vikingetidens begyndelse i Danmark. Vi befinder os i Midtjylland, omtrent 15 kilometer vest for Viborg. Ådalsystemet løber lige i nærheden og forbinder området med den enormt vigtige handels- og transportrute Limfjorden.

Bopladsen ligger på et næs, hvor Mønsted og Jordbro å løber sammen og fortsætter ud i Hjarbæk fjord. Helt unikt er der fundet spor af et 10 m tårn - aldrig set før !

Spændende ikke !  Klik på foto ovenfor og gå til videnskab.dk der fortæller om det spændende fund.

Torsdagsaktivitet - igen !

2. februar 2017
 
"Torsdagsaftenerne" går igang igen torsdag d. 2 februar ved 19 tiden hos Ole Levring, igen med "Lylle Ole" som leder.
 
Indholdet vil afhænge af de behov du meddeler, når du tilmelder dig til Henrik Hvass tlf. 26645664, helst inden søndag aften.

4. februar 2017

Fjordens Dag afholdes i 2017 hos Lemvig Træskibslaug og på Produktionsskolen Nordvestjylland i Lemvig.

Kør efter: Produktionsskolen, Havnen 72, 7620 Lemvig.

Program kan downloades ovenfor. Se mere om Lemvig Træskibslaug - klik på logo ovenfor.

16. februar 2017

Nu er det ganske vist! Til september drager vi til Barcelone, bl.a. for at besøge den lokale  sejlklub for Barque Catalane bådene i Banyuls.

Program kan hentes som PDF herover

Spørgsmål til Turudvalget - Finn Jensen

Telf.: 21274843 eller e-mail: hof@bulhus.dk

14. januar 2017

Rammen om det nye maritime kulturcenter bliver Hobro Værft, der er et af landets ældste fungerende træskibsværfter. Det besøger vi. Bagefter til Mariager på besøg på saltcentret. Vi kører i bus. Se program rundsendt via alle@sjaegt.

Unik redningsstige i test

27. december 2016

Så er Trygfondens redningsstige sendt ud i storskalatest ! Klik på fotoet herover for at komme til Trygfondens hjemmeside for at læse mere !

Maggi - Unik Fuursjægt til salg

Nyrenoverede L21 "Maggi" sælges incl. Trailer.

Pris kr. 22.000 uden trailer og kr. 30.000 med trailer.

Henvendelse: Tina Carlsson - tlf. 30207108

Se mere om "Maggi" ved at klikke på billedet øverst til venstre.

24. november 2016

"Emma" er bådebyggerens egen båd ! Anker Sørensen på Jegindø har bygget "Emma" til sig selv.! Såvidt erindres har Anker gennem årene bygget en ½ snes sjægte - erfaren herre ! Sjægten er nu til salg - download detaljer om sjægten under overskriften.

Sjægte VM 2018

17.-18.-19. august

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Forårsmøde: 
2. lørdag i marts kl. 14

Klargøring af fælles grej:
Sidste fredag inden 1. tirsdagssejlads kl. 16:00

Første tirsdagssejlads:
Første tirsdag i maj, start kl. 19

Venø Rundt: Uge 23, weekend

Ror Cup, Jegindø: Uge 24, Lørdag

Sommertur: Uge 28

Øhavet Rundt: Uge 30

VM: Uge 33, weekend

Smakkestævne:
Uge 36, weekend i Løgstør

Sidste tirsdagssejlads:  Uge 37.

Første søndagssejlads:
Uge 37, start kl. 15:00.

Fælles bådoptagning: 
1. lørdag i november kl. 10:00

Afriggerfest: 
1. lørdag i november kl. 18:00

Lørdagsmøder:
Når sjægtene er på land, 2. lørdag kl. 14 i november, december, januar, februar.

Fjordkulturens dag:
1. lørdag i februar, kl. 10

Loading

INDBETALINGER TIL HJARBÆK SJÆGTELAUG - KLIK OVENFOR

Find Hjarbæk Sjægtelaug på Facebook

VIND OVER LIMFJORDEN

KAPSEJLADSREGLER

Test dig selv - klik nedenfor